Over ons

Kinderwagen.nl is officieel dealer van kinderwagens, wandelwagens en buggy's voor baby's en kinderen. Door het ruime assortiment van inmiddels meer dan 2000 wandelwagens, die bijna allemaal direct uit onze voorraad te leveren zijn, mogen wij ons de grootste kinderwagen specialist van Nederland noemen.

Officieel dealer
Wij zijn officieel erkend als dealer van bekende merken zoals Joolz, Easywalker, Quinny, Maxi-Cosi, Koelstra en nog veel meer. Wij bieden u een uitgebreid assortiment met kinderwagens, wandelwagens, buggy's. Daarnaast zorgen onze specialisten ervoor dat u altijd de juiste keuze maakt.

Betrouwbaar
Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de kinderwagen wereld en een grote klantenkring is Kinderwagen.nl ook een erg betrouwbaar bedrijf. Uw gegevens zijn altijd veilig bij ons in handen, dit komt omdat onze website is voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken. Daarnaast gaat ons personeel zeer secuur te werk met uw gegevens of betaling.

Veilig
Doordat alle kinderwagens en buggy's in ons assortiment goedgekeurd zijn volgens de Europese veiligheidsnormen kunt u er altijd vanuit gaan dat u een veilige wandelwagen aanschaft. 

Specialisten
Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar. Zij weten namelijk werkelijk alles over kinderwagens, buggy's en duowagens.. Heb je een vraag? aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

De beste service
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u ook altijd zonder bijkomende kosten uw bestelling binnen 14 dagen annuleren of ruilen. Als uw kinderwagen defect of stuk is en deze wordt retour gestuurd ter reparatie dan ontvangt u van ons altijd direct een degelijke kinderwagen zolang de reparatie duurt.