Levering van je bestelling

Bij Babypark bezorgen wij je bestelling in Nederland of België. Wij maken gebruik van verschillende bezorgdiensten om je bestelling af te leveren. Hier onder vind je alle informatie over het afleveren van je bestelling.

Levermethoden
1. Versturen met Post NL (kleinere pakketten)
2. Bezorgen met Babypark bezorgservice (babykamers, kinderkamers, boxen en meubels)
3. Afhalen in een Babypark megastore

Versturen met Post NL in Nederland en België
Vrijwel alle artikelen op de website van Babypark.nl worden verstuurd via Post NL (uitgezonderd meubelen). Zodra je een bestelling hebt geplaatst en deze is verwerkt, wordt het pakket verstuurd. Je ontvangt dan een track & trace code om je bestelling de volgende dag te volgen. Tijdens het afleveren van je bestelling dien je thuis te zijn en te tekenen voor ontvangst. Alle bestellingen die voor 22:00 uur door ons worden uitgeleverd aan Post NL worden in Nederland in principe de volgende werkdag thuisbezorgd. In België worden deze in 2-3 werkdagen thuisbezorgd. In enkele gevallen (zoals extreme drukte, feestdagen, stakingen e.d.) kunnen pakketten vertraging oplopen. Hierin zijn wij afhankelijk van Post NL.

Bezorgen met Babypark bezorgservice in Nederland en België*
Grote en zware artikelen zoals babykamers, boxen en meubelen kunnen wij niet via Post NL versturen. Daarom heeft Babypark een eigen bezorgservice, die deze items bij je thuisbezorgd. Zodra je bestelling op voorraad is, kunnen wij deze binnen 5 werkdagen bezorgen. Voor bestellingen uit België en voor bestellingen inclusief montage geldt een levertijd van circa 2-3 weken. Onze afdeling planning neemt contact met je op om de definitieve bezorgdatum af te stemmen.

Je kunt er voor kiezen om je meubels te laten monteren door onze vakbekwame monteurs. Meer informatie hierover vind je op de pagina montage. Maak je gebruik van onze montage service, dan worden de items voor zover mogelijk bezorgd op de eerste of tweede verdieping. In de meeste gevallen geldt dit ook voor een bovenwoning. 

*Bezorging op de waddeneilanden is alleen mogelijk indien de kosten van de veerboot voor eigen rekening worden genomen.

Afhalen in een Babypark Megastore
Als je van plan bent om je bestelling af te halen in één van onze megastores, kun je dit het beste direct aangeven tijdens het bestellen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht en je bestelling wordt gratis in de betreffende winkel gereserveerd. Het duurt circa 1 week voordat je bestelling is verwerkt en in de betreffende winkel is gearriveerd. Je ontvangt van ons automatisch een bericht zodra je de bestelling kunt afhalen.