Betaalmogelijkheden

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt en verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalsoorten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

- Bankoverschrijving (duurt circa 2-3 werkdagen) 
- iDeal (wordt direct verwerkt) (TIP)
- Mastercard/VISA (wordt direct verwerkt) 
- Rembours (wordt direct verwerkt)

Veilig Betalen

Wij werken samen met de op internet gespecialiseerde betaalprovider Buckaroo. Buckaroo Online Payment Services is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers.

Buckaroo voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door Buckaroo geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Buckaroo wordt een aantal keren per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.

In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Buckaroo dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.

CreditCard

Wij accepteren PayPal, Mastercard en VISA. Bij betaling per creditcard wordt u via onze - met SSL-beveiligde - verbindingen naar het speciale betaalmenu van Buckaroo geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de CreditCard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Bovendien worden uw CreditCard gegevens nergens opgeslagen - via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de CreditCard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. Het kan echter mogelijk zijn dat we ons aan het recht houden om uw CreditCard gegevens te controleren, dit gebeurt dan doormiddel van een kopie van uw legitimatiebewijs en een kopie van uw CreditCard (alleen laatste 4 cijfers hoeven zichtbaar te zijn) Deze gegevens worden gecontroleerd omdat ondanks de nodige beveiliging nog steeds fraude plaatsvind.

Rembours (kosten 15,00 euro)

Bij een rembourszending reken je af met de postbode. Je kan dan alleen contant afrekenen. Rembours is alleen mogelijk binnen Nederland. Wegens veiligheidsrisico's hebben chauffeurs geen wisselgeld op zak. Houd er dus rekening mee dat je alleen gepast kunt afrekenen.

Bankoverschrijving

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij het geld hebben ontvangen. Nadeel is dat hierdoor een artikel, dat maar beperkt op voorraad is, ondertussen uitverkocht geraakt kan zijn. U ontvangt direct na de bestelling een email met de bankgegevens waarnaar u het kan overmaken. 

Hoe werkt het op de website?
Na het plaatsen van de bestelling wordt u doorverwezen naar de betaalmodule van Buckaroo online payments, waar u uw E-mail adres in dient te vullen u ontvangt hierna direct een E-mail vanuit Buckaroo met daarin uw betaalkenmerk en het bankrekening nr. van buckaroo. U dient het bedrag ten alle tijde over te maken onder vermelding van het bevestigde kenmerk.

iDeal
iDeal heeft onze grote voorkeur. Met iDeal kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geinformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: Uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. iDeal is mogelijk voor klanten van de volgende banken: Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, SNS Bank, ING, Triodos Bank, Van Lanschot en Friesland Bank.